(poistettu pelaaja)

Ajkhan jatkaa

(poistettu pelaaja)

Moi. Isak tulee ensi viikosta taas fudistreeneihin. Severin tautia ja muita vaivoja ollut viime viikkojen aikana. Mutta nyt näyttää jo paremmalta. T Eva

(poistettu pelaaja)

Iltaa! Toivoin hartaasti etten enää ikinä tarvitsisi kirjoittaa samanlaista viestiä kun n.17 kuukautta sitten, mutta elämä ei aina mene niin kuin haluaisi. Tänään saatiin diagnoosi Arturin vasemmasta polvesta joka vääntyi Tammisaaressa vajaa kaksi viikkoa sitten. Ensi viikon tiistaina 22.8 Artur menee jälleen eturistisideleikkaukseen (tällä kertaa vasen polvi) ja on sitten poissa tositoimesta n.8kk.

Juusolle, Joonalle, Jaakolle ja muille loukkaantuneille iso tsemppi kuntoutukseen ja teille muille: nauttikaa sitä että voitte, pystytte ja saatte treenata ja pelata!

Tsemppiä syksyyn toivottaa Artur perheineen!

(poistettu pelaaja)

Voi ei! Ei tässä enää tsemppaukset Arturia tai teitä lohduta. Sanaton.
T. Mari

Juha

:(

Juha

Tänään lauantaina 29.4. klo 17:15 KyIF:n B-junnut pelaa valtakunnallisen I-divarin kotiavauksen HJK/2 vastaan tekiksellä.

Kannattaa tulla paikalle kannustamaan meidän B-junnuja!

Eppu

Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa kaikille. Ensi viikolla alkaakin kevään sarja, joten nyt on hyvä hetki vetää henkeä ja rentoutua. Valmentajat nimeävät kokoonpanon ensi torstain otteluun lähipäivinä.

- Eppu-